Etälääkäri Esko Ripaoja tmi palvelee Nuutilanmäeltä käsin

Varaa aika

Esko Ripaoja tmi on asiantunteva etälääkärisi Nuutilanmäellä. Tarjoamme toimivan ja turvallisen vaihtoehdon fyysiselle lääkärin vastaanotolle. Lue lisää etälääkärin palveluista ja ota yhteyttä varataksesi ajan.

Milloin valita etälääkäri?

Etälääkärin vastaanotto on erinomainen vaihtoehto jokaiselle, jolle lääkärissä käyminen on vaikeaa esimerkiksi pitkien välimatkojen vuoksi. Etävastaanotto tuo helpon vaihtoehdon lääkärin palveluille: flunssaisen ei tarvitse lähteä lääkäriin hakemaan sairaslomatodistusta ja migreenipotilas voi hoitaa reseptin uusimisen kotoa käsin. Etävastaanotto säästää vaivan lisäksi aikaa, sillä useimmat asiat hoituvat 15 minuutin ajanvarauksella.

Lue lisää

Etälääkärin vastaanotolta saat muun muassa:

  • uudet reseptit ja reseptien uusimisen (ei PKV-lääkkeet)

  • sairaslomatodistuksen

  • vastauksia ja neuvontaa yleislääketieteen kysymyksiin

  • lääketieteellistä apua päivittäisiin tapaturmiin

  • erityisaiheisiin liittyvät todistukset ja arvioinnit (esim. eläkelausunnot, invaliditeetit, tapaturmien jatkohoidot).

Voit myös lähettää kuvia hoidon tarpeen arvioinnin ja diagnoosin antamisen tueksi. Esimerkiksi kurkkukipuisen lähettämästä kuvasta lääkäri voi todeta selkeän angiinan tai ihottumasta kärsivä saada reseptin täsmälääkkeeseen. Kysy neuvot kuvien lähettämiseen ajanvaraajaltamme.

Kysy lisää!

Kysy myös kotikäynneistä

Esko Ripaoja tmi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden lääkärin koti- ja mökkikäynteihin. Kotikäyntien toimialueemme kattaa joustavasti Kainuun sekä Etelä-Savon alueet. Kotikäynti on paras vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun etäyhteys ei toimi kunnolla. Ole meihin yhteydessä ja kerro tarpeestasi, kotikäynnit sovitaan aina tapauskohtaisesti. Fyysinen vastaanotto onnistuu myös toimipisteellämme Nuutilanmäellä.

Yhteydenotto

Varaa aika ottamalla yhteyttä

Voit varata ajan etälääkärin vastaanotolle soittamalla tai laittamalla viestin sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Ajanvaraajamme kartoittavat tilanteesi ja varaavat sen pohjalta aikatauluihisi sopivan soittoajan lääkärille. Vastailemme mielellämme myös palveluamme koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin, joten otathan epäröimättä yhteyttä.